Exmeco este una dintre primele companii care au aparut pe piata serviciilor de comunicare si public relations din Constanta. Exmeco inseamna o echipa dinamica, orientata spre creativitate si calitate, cu un background solid in domeniul comunicarii, jurnalismului si event managementului, fiind absolventi de studii postuniversitare in domeniul comunicarii si al CSR-ului.

Specialistii nostri ofera servicii de monitorizare media, analiza si diagnoza in comunicare, comunicare interna si externa, social media, redactare si editare materiale de presa, crearea si mentinerea brandului, comunicare politica, organizare de evenimente si CSR.

Suntem antrenati sa oferim cele mai bune solutii la problemele de comunicare ale companiilor si ale persoanelor publice.

Dincolo de activitatatea prestata clientilor sai, Expert Media Consulting s-a implicat în actiuni de sprijinire a mediului de afaceri, oganizand prin intermediul publicatiilor de profil o serie de evenimemente menite sa faciliteze actiunile companiilor interesate de accesarea fondurilor Uniunii Europene.